Mitä tiedät seksistä? Testaa!

Mitä on seksi? Mitä on hyvä seksi? Voiko seksistä kieltäytyä? Voit testata, mitä tiedät seksistä ja samalla pohtia suhtautumistasi seksiin. Kohta selviää, mitä todellisuudessa ajattelet seksistä ja osaatko tunnistaa omat mieltymyksesi ja rajasi. Antaudu testiin turvallisesti.

Aloita visa
»

Mitä on hyvä seksi?

Mikä on hyvä ikä aloittaa seksi?

Mikä on orgasmi?

Miltä hyvä seksi tuntuu?

Mitä tehdä, jos ei halua seksiä?

Jotta seksistä voi nauttia toisen kanssa…

Parisuhteeseen kuuluu aina seksi

Turvallisempaa seksi on…

Seksitaudin voi saada...

Suuseksillä tarkoitetaan...

Mistä klamydia- ja tippurinäyte tulee ottaa, jos suojaamattomassa suuseksissä on saanut siemennestettä tai emätineritettä suuhunsa?

Mihin voi mennä seksitautitesteihin?

Seksiä on...

Olet vuoden tulokas!

Ei se mitään! Kukaan ei ole lahjakas seksissä syntyessään. Tutustu rauhassa omaan kehoosi ja opi tiedostamaan omat seksuaaliset tarpeesi ja toiveesi. Lue nettisivuiltammelisää moninaisesta ja turvallisemmasta seksistä. Tule keskustelemaan seksiin liittyvistä kiperistä tilanteista chattiin torstaisin kello 15-18.

Peto on irti!

Hyvä! Tiedät, että seksitaudit voivat tarttua seksissä ilman kondomia. Tarvittaessa osaat myös neuvoa kaveria hakeutumaan seksitautitesteihin. Muista, että seksi on ennen kaikkea nautinnollista ja moninaista. Hyvään seksiin kuuluu kunnioitus omia ja kumppanin rajoja kohtaan.

Olet mahtava rakastaja!

Upeaa! Osaat ilmaista seksuaalisuuttasi haluamallasi tavalla ja nauttia siitä täysin rinnoin, joten olet miettinyt itsellesi sopivan turvaseksistrategian. Niin kauan, kun kaikki suostuvat omasta tahdostaan seksiin ja pitävät siitä, mitä tehdään, ei ole väliä, millaista seksi on.