Miten suhtaudut nolouteen?

Oletko nolo? HAHAA no OLET! Kaikki me ollaan! Mutta oletko sujut noloutesi kanssa vai piileskeletkö kellarissa siltä varalta että jos pieraiset, kukaan ei ole sitä kuulemassa? Selvitä oma noloutesi taso tämän lyhyen testin avulla!

Valitse se vaihtoehto, joka parhaiten vastaa omaa tilannettasi.

Aloita testi
»

Löydät vessaan jätetyt ripulit. Ajattelet, ettei tehtäväsi ole jynssätä niitä, joten teet tarpeesi ja poistut. Joku astuu sisään. Mitä teet?

Olet yksin hississä ja vatsaasi alkaa vääntää. Päästät helpottavan, mutta haisevan pierun. Samalla hissi pysähtyy ja sisään astuukin läjä ihmisiä. Mitä teet?

Kuinka usein olet vastannut iloisesti henkilölle ja huomannut ettei hän puhunutkaan sinulle vaan takana olevalle kaverille?

Et millään tahdo kuulla, mitä henkilö sinulle sanoo. Olet jo kolme kertaa kysynyt MITÄ? Miten toimit?

Vieras henkilö huomauttaa sinulle, että pyllyvakosi vilkkuu. Miten toimit?

Tiputat ruokalassa täyden tarjottimen lattialle. ”Kypsät” salin ihmiset ympärilläsi alkavat nauraa ja taputtaa. Miten toimit?

Menet juhliin, joiden luulit olevan naamiaiset. Paikalle saavuttuasi huomaat olevasi ainut, joka on pukeutunut. Mitä teet?

Menet täyteen luokkaan myöhässä. Rymistettyäsi ja löydettyäsi istumapaikan huomaat, että olet väärässä luokassa. Miten toimit?

Kuinka usein huomaat lähettäneesi viestin/snäpin täysin väärälle henkilölle?

Kompastut hirveän rytinän ja kiljahduksen voimin niin, että varmasti jokainen ihminen näkee ja kuulee sen. Miten toimit?

Soitat väärään numeroon. Pahoittelet ja päätät puhelun. Näppäilet numeron uudestaan huolella, mutta päädyt taas soittamaan samalle henkilölle. Miten toimit?

Vatsassa vääntää mausteinen lounaasi. Juokset vessaan ja istahdat pöntölle. Samalla hetkellä kuulet, kuinka ohuen oven ulkopuolelle kerääntyy joukko ihmisiä keskustelemaan. Miten toimit?

Päätät ilahduttaa ystäväsi hyppäämällä iloisesti hänen niskaansa takaapäin. Hetken siinä roikuttuasi huomaat, että roikut vieraan ihmisen selässä. Mitä teet?

Huomaat varhain aamupäivällä hikoilleesi itsellesi kunnon hikiläikät kainaloihin. Miten toimit?

Olet nolouden oma pikku ovimatto, jyrätty ja tallottu!

No niin, tänne sitten päädyit: Nolouden tallomaksi! Kun nolo tilanne tulee, nolous iskee sinut kanveesiin ja kävelee tylysti yli. Et edes yritä, vaan luovutat tälle viheliäälle ja väistämättömälle tunteelle ilman taistelua. Olet täysin nolouden armoilla, sillä se määrää tanssin tahdin. Kun liukastut yleisön edessä, nolous tulee vielä istumaan päällesi ja läpsii sinua nauraen poskillesi.

Muista että noloudella on yksi heikkous, hyväksyminen! Hyväksy se, että jokainen on hieman nolo, ja huomaat kuinka roolit alkavatkin vaihtua! Kuka onkaan ja kenen pikku bitch? Ota nolot tilanteet avosylin vastaan ja huomaat, ei se maailma siihen kaadu!

Haluatko kysyä jotain elämästä? Kysy, me vastaamme päihteistä, pelaamisesta ja elämästä :)

Olet nolouden silmätikku, sinua on vaan niin hauska kiusata!

Sinun viihdyttävä tapasi ratkaista nolo tilanne on se, että siitä tulee entistä nolompi! Tulipalon syttyessä olet se tyyppi, joka yrittää sammuttaa liekit bensalla. Reaktiollasi noloja tilanteita kohtaan varmistat sen, että jokainen varmasti näkee sen tilanteen. Selittelemällä ja piiloutumalla kaivat itsellesi entistä isomman nolousauran ja tällä ikään kuin vedät puoleesi yhä enemmän noloja tapahtumia. Olet kieltämättä viihdyttävää seurattavaa ja sinulla on jo varmasti muodostunut oma pieni fanijoukkokin!

Nyt olisi kuitenkin korkea aika hyväksyä se, että nolous on täysin väistämätöntä ja kyse onkin vaan omasta asenteesta ja suhtautumisesta. Joskus voi jopa olla hyödyksi myös tietoisesti kokeilla noloutta, ja huomata että se menettää voimansa, jos otamme nolouden riskin tietoisesti! Noloja tilanteita tulee aina, mutta ne myös menevät ohi!

Haluatko kysyä jotain elämästä? Kysy, me vastaamme päihteistä, pelaamisesta ja elämästä :)

Olet nolouden kätyri, tajuamatta sitä vaan itse!

Sinulla on taito! Taito tartuttaa nolous kaikkiin muihin ympärillä oleviin. Kun sinulta on päässyt märkä pieru julkisella paikalla, varmistat jälkikäteen, että varmasti jokainen mahdollinen kuulee tarinasi ja tuntee suoliston toimintasi läpikotaisin, tarkkoine yksityiskohtineen. Tätä myöten olet sinut nolojen tilateiden kanssa, kun ympärillä olevat kylvivät valtavassa myötähäpeässä, eivätkä aina edes tajua miksi. Nolous on sinulle tästä kiitollinen!

Vaikka osaatkin yleensä käsitellä noloja selkkauksia, etenkin jälkikäteen, et kuitenkaan ihan aina tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa! Suosittelemme kiristämään otetta tästä ilkikurisesta tunteesta ja näyttämään sille kaapin paikan! Harvoin muut ihmiset edes huomaavat, miten noloilta jotkut tilanteet meistä itsestämme tuntuvat. Tällä hetkellä suhteenne on kovin yksipuolinen, toinen antaa ja toinen ottaa, hmm…

Haluatko kysyä jotain elämästä? Kysy, me vastaamme päihteistä, pelaamisesta ja elämästä :)

Olet nolouden salainen rakastaja, it’s complicated!

Suhteesi nolouden kanssa on monimutkainen! Olette osittain täysin toimiva yhdistelmä, mutta ilmassa on myös paljon salailua ja valehtelua. Otat usein nolot tilanteet avosylin vastaan, kun taas toisinaan käännät sille selkäsi ja tilanne voi eskaloitua melkoiseksi sotkuksi. Välillä sinulla on taipumusta ratkoa nolot tilanteesi siten, ettet millään tahdo myöntää niiden olemassaoloa. Totaalinen kiistäminen voi olla osittain toimiva ratkaisu, mutta välillä se saattaa kostautua, jolloin se iskee bumerangina takaisin, entistä nolompana!

Suosittelemme selvittelemään välinne, jotta kumpikin tietää, missä mennään. Nolot asiat halutaan yleensä piilottaa, ja noloja tilanteita välttää. Noloja tilanteita kuitenkin sattuu kaikille ja tärkeää olisi huomata, että elämä ei siihen kaadu – päinvastoin!

Haluatko kysyä jotain elämästä? Kysy, me vastaamme päihteistä, pelaamisesta ja elämästä :)

Olet nolouden armoton päälikkö, teillä määräät sinä!

Tämä kettumainen tunne on tunnettu sitkeydestään, muttei mahda kylmäpäisyydellesi yhtään mitään! Olet nolojen tilanteiden hallitsija! Joko siitä syystä, ettet kerta kaikkiaan tajua tilannetta noloksi (melko toimiva taktiikka tämäkin), tai sitten vaan olet niin cool, ettet anna sen häiritä elämääsi! Ei yhtään hassumpaa, oli keinosi kumpi tahansa.

Noloja tilanteita sattuu ja tapahtuu, mutta sinä omaat taidot olla välittämättä niistä. Niin kauan kun sinun on hyvä olla, ei ole mitään väliä mitä muut ajattelevat. Jos housusi tipahtaa nilkkoihin kauppakeskuksen aukiolla, riisut ne tyynesti kokonaan pois ja heität olalle. Like a boss! Jatka samaa mallia ja pidä nolous tiukassa niskaotteessa!

Haluatko kysyä jotain elämästä? Kysy, me vastaamme päihteistä, pelaamisesta ja elämästä :)