Ehkäisevä työ kannattaa – testaa omat tietosi aiheesta

Ehkäisevä työ sisältää laajan kirjon erilaisia palveluita ja toimintatapoja. Yhteistä niille on, että ne ehkäisevät ongelmien syntymistä.


Testaa omat tietosi aiheeseen liittyen!

Aloita visa
»

Miten Alkolle todennäköisesti käy, jos viinejä saa tulevaisuudessa myydä ruokakaupoissa?

Kuinka moni kannabiksen käyttörikoksesta tuomituista kokee ongelmia työllistymisessä tai opiskelumahdollisuuksissa vuosittain?

Mitkä ovat Alkon kolme myydyintä juomatyyppiä?

Kuinka suuri osuus suomalaisista on pelannut jotain rahapeliä viimeisten 12 kk aikana?

Alkoholinkäyttö näkyy työelämässä. Paljonko kustannuksia aiheutuu alkoholin käytöstä johtuvien sairauspoissaolojen vuoksi suunnilleen vuosittain?

Nuorten harrastamisen tiedetään tukevan hyvinvointia ja ehkäisevän syrjäytymistä. Kuinka moni 15–19-vuotiaista nuorista kokee, ettei hänellä ole yhtäkään harrastusta (ohjattua tai muuta)?

Nuuskan käyttö on yleistynyt nuorten keskuudessa viimeisen vuosikymmenen aikana. Minkä ikäisenä tytöt ja pojat kokeilevat keskimääräisesti nuuskaamista?

Ehkäisevä päihdetyö on päihteistä aiheutuvien haittojen ehkäisemistä ennen niiden syntyä sekä jo syntyneiden haittojen vähentämistä. Mitä ehkäisevällä päihdetyöllä voidaan saavuttaa?

Olet ehkäisevän työn puulaakisarjassa!

Hyvä! Olet kiinnostunut asiasta, jostain pitää aina aloittaa. Se, että autetaan ajoissa, tarjotaan apua ja tukea, ei ole vain inhimillisesti kestävää, vaan myös yhteiskunnalle monin verroin halvempaa.


Lisää tietoa saat osoitteesta ehyt.fi/vaalit.

Olet ehkäisevän työn divarissa!

Sinulla on hyvät tiedot! Olet selkeästi kiinnostunut aiheesta ja nähnyt ehkäisevän työn hyödyt. Se, että autetaan ajoissa, tarjotaan apua ja tukea, ei ole vain inhimillisesti kestävää, vaan myös yhteiskunnalle monin verroin halvempaa.


Lisää tietoa saat osoitteesta ehyt.fi/vaalit.

Olet ehkäisevän työn mestaruussarjassa!

Olet todellinen tietäjä! Sinulla on aihe täysin hallussa. Se, että autetaan ajoissa, tarjotaan apua ja tukea, ei ole vain inhimillisesti kestävää, vaan myös yhteiskunnalle monin verroin halvempaa.


Lisää tietoa saat osoitteesta ehyt.fi/vaalit.